Április 12-i KT ülés

Publikálva:
April 12, 2023

Kedves Mindenki!

A 2023. április 12-i KT ülésen Lajos beszámolt az új GT döntésekről és folyamatban lévő témákról majd megkezdődtek a beadványok tárgyalása.

Elsőként tárgyalt beadványunk a "Lemondás az anyagi juttatásról az idei év végi díjaknál" volt, ami az iskola idei nehéz pénzügyi helyzete miatt kérte a KT-t, hogy mondjon le az év végi díjak pénzügyi részéről. A javaslat egyik részét sem fogadtuk el.

Másodikként a ChillRoom-ról hallhattunk, amit 4 Leadership órás diák mutatott be egy prezentációval. A konténerben csinálnának egy elzártabb kényelmes teret a földszinti lépcső alatt és mellett. Szívesen válaszoltak technikai kérdéseinkre. A KT kimondta, hogy támogatja az ötlet megvalósúlását.

Harmadjára kiegészítettünk egy előző KT-n már megszavazott döntést. "Ne csak az információadás rendelkezzen saját időkerettel, hanem az információkérés is."

Végül pedig egy KMCS szabályzat módosítást is elfogadtunk, ami a személyivel való kijárást konkretizálta. Miután megbeszélik az ügyet a portással, az új formátum lép érvénybe. Ami pedig az, hogy havonta egyszer (naptári hónap szerint és nem 30 nap) mehet ki egy 18+-os személy egy személyazonosságának (fényképes) és korának bizonyítására képes. Egy segítő táblázat papír is készül ehhez a megoldáshoz, hogy minél effektívebb legyen.

Következő KT időpontja: Május 17. (2023.05.17.)