Rögzített hírek

Tehetséggondozó szakkör

Tehetséggondozó szakkört indítunk szeptember végén! Magyar nyelv - szövegértés és matematikai kompetenciafejlesztés a központi írásbeli felvételi feladatok mintájára.

Hírek

Jelentkezési lap a központi írásbeli felvételi vizsgához

Elérhető a központi jelentkezési lap az írásbeli felvételi vizsgához. Letölthető a cikk alján található gombok megnyomásával. Minden szükséges információt megtalálnak a dokumentumban.

A hét verse #90

A legújabb hét verse: Táncoló tűzliliomok - Olvassátok és nézzétek! Hamarosan következik egy újabb. Az előző hét versei az archívumban találhatóak.

Nyelvparádé Márton nap

A Kürt első Márton napi rendezvényéről szóló hírt színes képek szemlélteik. Látni-, enni- és innivaló várt mindenkit november 10-én délelőtt és délután is.

Sportnap

2022. október 28-án megérkeztek a diákok egy élménnyel teli sport témanapra. Ebben a cikkben láthatóak az élményképek.

Sportok éjszakája

2022. október 28-án éjszaka kezdődött a sportok éjszakája. Ebben a cikkben láthatóak az élményképek.

Nyelvparádé

Október 26-án megtartottuk a Nyelvparádé sorozat első idei eseményét, a Héber-arab napot. Köszönjük a szervezőknek és várjuk a Nyelvparádé folytatását!

Nyílt nap regisztráció

A novemberi nyílt napokra jelentkezni a honlapunkon keresztül, az alábbi foglaló rendszert használva lehet. Ehhez kérjük kövesse a foglalórendszer utasításait.

Demokrácianap

2022.10.21-én lezajlott a tanév első témanapja, a Demokrácianap. A program célja az volt, hogy a tanulók közelebbről megismerjék, milyen is eltérő berendezkedésű államokban élni.

Nyílt napi közlemény

Az iskolánkban 2022. november 15-én és 23-án lesz nyílt nap. Jelentkezni november 1-től a honlapunkon keresztül lehet. Kérdés, kérés esetén a felveteli@kag.hu-n keresztül tudnak velünk kapcsolatba lépni.

Alternatív sztrájknap

Iskolánk a munkatársi közösség döntése alapján „Alternatív sztrájk” napot tartott és flashmobot készített.

Polgári engedetlenségben résztvevők nyilatkozata

Alulírottak, a Kürt Alapítványi Gimnázium tanárai és dolgozói 2022. október 14-én polgári engedetlenségi akcióban veszünk részt.

Túraszakkör

Indul a túraszakkör! Az első alkalom október 16. vasárnap. Minden részletet megtalálsz az iskolában kitett plakátokon, ill. a hírre kattintva. Jó kirándulást a varázslatos őszi erdőben!

Ha az lehetek, aki vagyok

"Ha az lehetek, aki vagyok - Anne Frank élete" című vándorkiállítás keretében három napos interaktív tárlatvezetői képzésre lehet jelentkezni a plakáton található QR kódra kattintva. Minden érdeklődő diákot várunk!

Szeptember 21-i KT ülés

A 2022. szeptember 21-i KT ülésen megválasztottuk a testület új titkárát és szavaztunk a KMCS vezetőjéről is.

Mi is kiállunk kollégáink mellett

Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett