Kitűzött hírek

Kürtös Öko-hírnökök

Szeptember 16-17. között a Humusz Ház adott otthont az ún. ‘Öko-hírnök’ képzésnek, amely a ‘Zöld Kürt’ projektünk megvalósításának első lépése volt. Az idei tanév során a projekt, a Humusz Szövetség és a Gammapolisz Nonprofit Kft. támogatásával valósul meg.

Felvételi előkészítő

Magyar nyelv - szövegértés és matematikai kompetenciafejlesztés a központi írásbeli felvételi feladatok mintájára.

Őszi érettségi

Megjelent az Oktatási Hivatal honlapján az érettségit szervező középiskolák listája. Aki szeretne jelentkezni, szept. 5-ig teheti meg a listán szereplő intézményekben. Idegen nyelvből, informatikából és földrajzból tehetnek előrehozott érettségit a tanulóink.

Alapítványi helyes pályázat

Évek óta egyre több megkeresés érkezik hozzánk, hogy van-e lehetőség alapítványi támogatással felvételt elnyerni. Három évvel ezelőtt próbaévként első alkalommal meghirdettük ezt a lehetőséget.

Felvételi lista

Az alábbi táblázatokban találják, hogy a végső felvételi rangsor alapján a következő tanévet gimnáziumunkban kezdhetik-e meg. Aki jelenleg férőhely hiány miatt nem került be, őket automatikusan várólistára vettük és amint üresedésre kerül sor, jelentkezni fogunk.

Hírek

Szeptember 27-i KT ülés

A 2023. szeptemberi, azaz tanév első, kt ülésén titkárt választottunk és megerősítettük a KMCS vezetőjének pozícióját. Innen is szeretnénk ismét gratulálni a jelölteknek! Az új titkár Gerlei "Greg" Gergely és a KMCS-t idén is Dringó-Dabóczy Sára fogja vezetni.

jelelés

Talán már mondhatjuk, hogy hagyomány, idén is tanultak jelelni a NYEK-eseink. Nagyon büszkék vagyunk Rátok! Külön köszönjük a jeltolmácsoknak, Farkas Diánának, Pásztor Orsinak és Szarvas Gabriellának, köszönjük, hogy megint olyan sokat segítettetek! Köszönjük továbbá Gryllus Dánielnek és a Kaláka együttesnek, valamint a Csaknekedkislánynak a hozzájárulást.

Épület nyári nyitvatartása

Kedves Kürtösök! Tájékozattunk mindenkit, hogy június 29-től augusztus 20-ig 9-14 óra között nyári ügyelet van, az épület, a titkárság és gazdasági iroda is csak ebben az időpontban van nyitva.

Álláshirdetés - Holland nyelvtanár

A Kürt Alpaítványi Gimnázium szeptemberi kezdéssel heti 4 óra ellátására óraadó holland nyelvtanárt keres. Iskolánk demokratikus szemléletű, gyermekközpontú és befogadó intézmény. Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: allas@kag.hu.

Júniusi galéria cikkek

Júniusban teli voltunk iskolai programokkal, amikről szerencsére rengeteg kép készült. Ezúton is köszönjük mégegyszer a Média Munkacsoportnak a zseniális munkájukért.

Június 7-i KT ülés

A 2023. június 7-i KT ülésen kizárólag az éves díjakkal foglalkoztunk. Az Év Diákja című díj már más néven hallgat, ami pedig, a Kürt Kincse Közösségi Díj. Másfél órával túl nyúlt ülésen sikerült minden nyertesről döntenünk.

Május 17-i KT ülés

A 2023. május 17-i KT ülésén meghallgatta az EF éves beszámolóját ezután pedig véleményezte az EF SZMSZ-ét.

Spanyol és Olasz nap képei a galériában

Kedves Mindenki! Elérhetővé vált sok csodálatos kép a galériában a Spanyol- illetve Olasz napot illetően. A cikkben találjátok a hozzájuk tartozó linkeket.

Túraszakkör

Mindenkit várunk szeretettel 2023.05.14-én Csattogó-völgyi kirándulásra, ami egy közepesen nehéz túra lesz csodálatos helyen.

2022/2023-as tanévi díjak tájékoztató

Kedves iskolapolgárok! Az iskolánk Kürttanácsa ezennel meghírdeti az év diákja és az évfolyam diákja díjakat a 2022/2023-as tanévre. Ezen díjakra az iskola összes polgára jelölhet egy vagy több diákot.

Április 12-i KT ülés

A 2023. április 12-i KT ülésen beszéltünk az év végi díjak pénzi részéről, a ChillRoom-ról, kiegészítettünk egy kieső részét egy már megszavazott döntésnek és elfogadtunk egy KMCS szabályzati módosítást.

Művészeti fesztivál képek

Kedves Mindenki! Elérhető a rengeteg kép a tegnap történt Művészeti fesztiválról a galériában. A cikkben található gomb-al könnyen oda találhattok.

Túraszakkör a Pilis-tetőn

Április 1-én szombat túraszakkör lesz a Pilis-tetőn. További részletek olvashatóak a cikkre kattintva.

Autizmus világnap a Kürtben

Autizmus világnapja a Kürtben! Lesz sütizés reggel az aulában és még film nézés is. Vegyetek részt minél többen!

Szent Patrik- és π-nap képek a galériában

Kedves Iskolapolgárok! Elérhetővé váltak elmúlt két témanapjaink képei a galériában. A posztban található két gomb segítségével találhattok a galéria oldalakra.