Hírek

Szeptember 21-i KT ülés

A 2022. szeptember 21-i KT ülésen megválasztottuk a testület új titkárát és szavaztunk a KMCS vezetőjéről is.

Kürttanács titkár választás

A titkári pozícióra bármely iskolapolgár, diák, szülő és tanár egyaránt jelentkezhet. Mindenkin magát jelöli és önállóan jelentkezik.

3. Nemzetközi Projekttalálkozó C&D

A találkozón ismét együtt gondolkodtunk és dolgoztunk partnereinkkel a lengyelországi Bydgoszcz városában, lengyel partnerünk IV. Liceum Ogólnokształcące im. Kazimierza Wielkiego nevű iskolájában.

Téged keresünk! - Álláslehetőség

Új kollégáinkat keressük! Helyszín: Kürt Alapítványi Gimnázium (Budapest, XI.kerület). Iskolánk demokratikusan működő, befogadó szemléletű és személyiségközpontú.

Jelelés - 2022 Április 27.

Természetesen idén is jeleltek a NYEK-eseink, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy miért? A videóból kiderül.

2022 Májusi KT beszámoló

A Kürttanács májusban is összegyűlt. Ebben a rövid cikkben olvashatsz a májusi KT ülés történéseiről.

Havas túra a Budai-hegyekben

‘Egy igazán változatos napon vettünk részt, ahol még a hó is ropogott a lábunk alatt. Villamossal megérkeztünk Hűvösvölgybe, ahonnan eljutottunk kisebb megállókkal és egy teaszünettel a Rozália téglagyárhoz, ami Üröm mellett található.

Előzetes pályázati adatlap felvételizőknek 2022-2023

Kedves Felvételiző Családok! Amennyiben az iskolaválasztás előtt szeretnének képet kapni arról, hogy iskolánkba való felvétel esetén, jelenlegi életkörülményeik fényében jogosultak lehetnek-e tandíjkedvezményre, kérjük, töltsék ki az alábbi űrlapot!

Nyílt nap 01.19. – regisztráció

Kedves Érdeklődők! 2022. január 19-én rendezzük következő nyílt napunkat.A nyílt nap menete a következő:8:00-9:15 – bemutatkozás, Molnár Lajos tájékoztatója9:30-10:15 – első nyílt óra10:30-11:15 – második nyílt óra11:30-12:15 – harmadik nyílt óra

Sportok Ünnepe végeredmény

Kedves mindenki, Megszületett a végeredmény, gratulálunk mindenkinek. A plusz szabadnap és az 58.000.- Ft a Comfort zone-t illeti!

Megújult szakkörök

Sziasztok! Frissítve lettek a szakkörök listája.

A Sport Kürtös Ünnepe/SÜN

A Sport Kürtös Ünnepe/SÜN (a Kürt 30 és a Visszatérés Napja hivatalos partnere)

Pályaválasztási délutánok

Kedves Mindenki, szeptember 27. és október 1. között pályaválasztási délutánokat tartunk a 11-12. évfolyamon, melynek kapcsán egy felhívással fordulunk felétek, a ti segítségetekre van szükségünk!

Szabad Tanulás Rendszere

Ebben a posztban megismerkedhetsz a Szabad Tanulás Rendszerével, ami a Kürtben lehetővé teszi a diákok számára bizonyos tárgyak leadását.

Történelmi film szakkör indult

Történelmi film szakkör indult. Minden péntekenként a 8. órában 15:45-től a 11-es teremben várunk mindenkit szeretettel!