Hírek

Szeptember 27-i KT ülés

A 2023. szeptemberi, azaz tanév első, kt ülésén titkárt választottunk és megerősítettük a KMCS vezetőjének pozícióját. Innen is szeretnénk ismét gratulálni a jelölteknek! Az új titkár Gerlei "Greg" Gergely és a KMCS-t idén is Dringó-Dabóczy Sára fogja vezetni.

Júniusi galéria cikkek

Júniusban teli voltunk iskolai programokkal, amikről szerencsére rengeteg kép készült. Ezúton is köszönjük mégegyszer a Média Munkacsoportnak a zseniális munkájukért.

Június 7-i KT ülés

A 2023. június 7-i KT ülésen kizárólag az éves díjakkal foglalkoztunk. Az Év Diákja című díj már más néven hallgat, ami pedig, a Kürt Kincse Közösségi Díj. Másfél órával túl nyúlt ülésen sikerült minden nyertesről döntenünk.

Május 17-i KT ülés

A 2023. május 17-i KT ülésén meghallgatta az EF éves beszámolóját ezután pedig véleményezte az EF SZMSZ-ét.

Spanyol és Olasz nap képei a galériában

Kedves Mindenki! Elérhetővé vált sok csodálatos kép a galériában a Spanyol- illetve Olasz napot illetően. A cikkben találjátok a hozzájuk tartozó linkeket.

Április 12-i KT ülés

A 2023. április 12-i KT ülésen beszéltünk az év végi díjak pénzi részéről, a ChillRoom-ról, kiegészítettünk egy kieső részét egy már megszavazott döntésnek és elfogadtunk egy KMCS szabályzati módosítást.

Művészeti fesztivál képek

Kedves Mindenki! Elérhető a rengeteg kép a tegnap történt Művészeti fesztiválról a galériában. A cikkben található gomb-al könnyen oda találhattok.

Autizmus világnap a Kürtben

Autizmus világnapja a Kürtben! Lesz sütizés reggel az aulában és még film nézés is. Vegyetek részt minél többen!

Szent Patrik- és π-nap képek a galériában

Kedves Iskolapolgárok! Elérhetővé váltak elmúlt két témanapjaink képei a galériában. A posztban található két gomb segítségével találhattok a galéria oldalakra.

Edison eredmény

Gratulálunk! Az iskolánk diákjai bejutottak az 50 legjobb csapat közé! Köszönjük a kreatív diákoknak, a támogató tanároknak és a szülőknek a fantasztikus eredményt!

Március 1-i KT ülés

A 2023. március 1-i KT ülésen megemlékeztünk Kincses Adrienne tanárnőről, majd módosítottunk egy KMCS büntetőpontszámot és megalakult a Média Munkacsoport.

Gyászhír: Adrienne végleg elment tőlünk

Adri mindig mondta, hogy a fontos dolgokat átadni nem elég írásban, szóban is kell. Szóban elmondtam már ma délben kollégáknak, diákoknak; most írom is.

Február 15-i KT ülés

A 2023. február 15-i KT ülésen folytattuk a KMCS önrendelkezési témát, jegyzőkönyv írásra köteleztünk egyes iskolai szerveket és kértük a házirend frissítését.

Francia témanap galéria

Február 2.-én megünnepeltük a francia palacsintanapot. Egész délelőtt sült a palacsinta, szólt a francia zene.

Japán - kínai kulturális nap galéria

Köszönhetően néhány lelkes diáknak, készültek az eseményről gyönyörű képek. Néhányat láthattok ebben a bejegyzésben.