Hírek

Boldog Ünnepeket

A Kürt Gimnázium minden tagja, boldog, békés ünnepeket kíván mindenkinek! Az új esztendő csak jót hozzon!

Nyelvparádé Dán nap

Dán nap December 13-án a dán nyelvet tanulók és tanítók mutatták be az országot, szokásaikat, a dán karácsonyi finomságokat. Kahoot kvízjátékkal klassz nyeremények vártak az első három helyezettre. Köszönjük, és várjuk a Nyelvparádé következő állomását!

Nyelvparádé Márton nap

A Kürt első Márton napi rendezvényéről szóló hírt színes képek szemlélteik. Látni-, enni- és innivaló várt mindenkit november 10-én délelőtt és délután is.

Nyelvparádé

Október 26-án megtartottuk a Nyelvparádé sorozat első idei eseményét, a Héber-arab napot. Köszönjük a szervezőknek és várjuk a Nyelvparádé folytatását!

Alternatív sztrájknap

Iskolánk a munkatársi közösség döntése alapján „Alternatív sztrájk” napot tartott és flashmobot készített.

Polgári engedetlenségben résztvevők nyilatkozata

Alulírottak, a Kürt Alapítványi Gimnázium tanárai és dolgozói 2022. október 14-én polgári engedetlenségi akcióban veszünk részt.

Ha az lehetek, aki vagyok

"Ha az lehetek, aki vagyok - Anne Frank élete" című vándorkiállítás keretében három napos interaktív tárlatvezetői képzésre lehet jelentkezni a plakáton található QR kódra kattintva. Minden érdeklődő diákot várunk!

Mi is kiállunk kollégáink mellett

Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett

Jó tavaszi szünetet!

Megkezdődik a suliban az idei tavaszi szünet. Kellemes tavaszi szünetet és pihenést kívánunk mindenkinek!

Mobilitás

A héten megkezdtük a ‘Cooler Climate Challenge’ Erasmus+ stratégiai partnerség második mobilitását Csehországban. A hosszú, de annál izgalmasabb vonatút után a magyar diákokat a cseh partnerek szállásolták el otthonaikba

Szolidaritás

Mi, a Kürt Alapítványi Gimnázium tanárai is szolidarítunk a sztrájkoló kollégáinkkal. Követeléseiket mi is támogatjuk egy szabadabb, megbecsültebb és minőségibb közoktatás megteremtésének érdekében.

Boldog ünnepeket!

Boldog, békés ünnepeket és egészségben, vidámságban gazdag új esztendőt kíván mindenkinek a Kürt Gimnázium.

Karácsonyi vásár a Kürtben

December 21-én rendezzük meg a Kürt első karácsonyi vásárát a gimnáziumtornatermében, melyre a családokat is szeretettel várjuk!

Átoltottsági adatok

A Kürt Gimnázium átoltottsági adatai a 46. héten a következőek: diákok átoltottsága: 87% felnőttek átoltottsága: 91%

Barreiroi képzés

A két online megbeszélés után végre személyesen találkoztunk projektpartnereinkkel! A magyar, olasz, portugál, lengyel és spanyol partnerekkel négynapos közös képzést tartottunk az AESA-ban.