Hírek

Ha az lehetek, aki vagyok

"Ha az lehetek, aki vagyok - Anne Frank élete" című vándorkiállítás keretében három napos interaktív tárlatvezetői képzésre lehet jelentkezni a plakáton található QR kódra kattintva. Minden érdeklődő diákot várunk!

Mi is kiállunk kollégáink mellett

Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett - Mi is kiállunk kollégáink mellett

Nyári ügyeleti rend

A Gazdasági Iroda és a Titkárság 2022. 07. 01. péntek - 2022. 08. 19. péntekig minden nap 09:00 - 14:00 között tart nyitva

Vakáció

A Kürt gimi mindenkinek jó pihenést, igazi feltöltődést és élménydús napokat kíván a nyári szünidőre!

A 2022/2023-as tanévre felvettek végleges listája

Az alábbi táblázatban olvashatjátok a 2022/2023-as tanévre felvettek listáját. A táblázatban az oktatási azonosítótok és a születési dátumotok alapján tudtok keresni.

Jó tavaszi szünetet!

Megkezdődik a suliban az idei tavaszi szünet. Kellemes tavaszi szünetet és pihenést kívánunk mindenkinek!

Mobilitás

A héten megkezdtük a ‘Cooler Climate Challenge’ Erasmus+ stratégiai partnerség második mobilitását Csehországban. A hosszú, de annál izgalmasabb vonatút után a magyar diákokat a cseh partnerek szállásolták el otthonaikba

Felvételi rangsor 2022.

Elkészült a felvételi rangsorunk, ezt most itt tesszük közzé. Kérjük, a táblázat megnyitása előtt mindenképpen olvassátok el a felvételi pontszámításával és a rangsorállítással kapcsolatos tájékoztatót.

Nyilatkozat szakértői vélemény meglétéről

Kedves Szülők!Amennyiben gyermekük az intézményünkben szeretné középiskolai tanulmányait megkezdeni a 2022/2023-as tanévben, kérjük, töltsék ki a következő űrlapot legkésőbb 2022. február 10-ig.

Szolidaritás

Mi, a Kürt Alapítványi Gimnázium tanárai is szolidarítunk a sztrájkoló kollégáinkkal. Követeléseiket mi is támogatjuk egy szabadabb, megbecsültebb és minőségibb közoktatás megteremtésének érdekében.

Az írásbeli felvételin történtekről és a magyar nyelvi rész megírásáról

Tisztában vagyunk azzal, hogy a felvételi eredményein ez már nem segít, de őszintén sajnáljuk, ami a mai nap történt.

Boldog ünnepeket!

Boldog, békés ünnepeket és egészségben, vidámságban gazdag új esztendőt kíván mindenkinek a Kürt Gimnázium.

Felvételi űrlap

Kedves Szülők! Amennyiben gyermekük az intézményünkben szeretné középiskolai tanulmányait megkezdeni a 2022/2023-as tanévben, kérjük, töltsék ki a következő űrlapot legkésőbb 2022. február 10-ig.

Karácsonyi vásár a Kürtben

December 21-én rendezzük meg a Kürt első karácsonyi vásárát a gimnáziumtornatermében, melyre a családokat is szeretettel várjuk!

Álláslehetőség

Téged keresünk! INFORMATIKA TANÁR ÁLLÁS tantárgy neve: Informatika