Hírek

Őszi érettségi

Megjelent az Oktatási Hivatal honlapján az érettségit szervező középiskolák listája. Aki szeretne jelentkezni, szept. 5-ig teheti meg a listán szereplő intézményekben. Idegen nyelvből, informatikából és földrajzból tehetnek előrehozott érettségit a tanulóink.

Jelelés

Talán már mondhatjuk, hogy hagyomány, idén is tanultak jelelni a NYEK-eseink. Nagyon büszkék vagyunk Rátok! Külön köszönjük a jeltolmácsoknak, Farkas Diánának, Pásztor Orsinak és Szarvas Gabriellának, köszönjük, hogy megint olyan sokat segítettetek! Köszönjük továbbá Gryllus Dánielnek és a Kaláka együttesnek, valamint a Csaknekedkislánynak a hozzájárulást.

Épület nyári nyitvatartása

Kedves Kürtösök! Tájékozattunk mindenkit, hogy június 29-től augusztus 20-ig 9-14 óra között nyári ügyelet van, az épület, a titkárság és gazdasági iroda is csak ebben az időpontban van nyitva.

Álláshirdetés - Holland nyelvtanár

A Kürt Alpaítványi Gimnázium szeptemberi kezdéssel heti 4 óra ellátására óraadó holland nyelvtanárt keres. Iskolánk demokratikus szemléletű, gyermekközpontú és befogadó intézmény. Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: allas@kag.hu.

Túraszakkör

Mindenkit várunk szeretettel 2023.05.14-én Csattogó-völgyi kirándulásra, ami egy közepesen nehéz túra lesz csodálatos helyen.

Alapítványi helyes pályázat

Évek óta egyre több megkeresés érkezik hozzánk, hogy van-e lehetőség alapítványi támogatással felvételt elnyerni. Három évvel ezelőtt próbaévként első alkalommal meghirdettük ezt a lehetőséget.

Felvételi lista

Az alábbi táblázatokban találják, hogy a végső felvételi rangsor alapján a következő tanévet gimnáziumunkban kezdhetik-e meg. Aki jelenleg férőhely hiány miatt nem került be, őket automatikusan várólistára vettük és amint üresedésre kerül sor, jelentkezni fogunk.