Szóbeli felvételi hét beosztás

Publikálva:
February 29, 2024

Kedves Család!

Szeretettel fogadtuk a jelentkezéseket! A jelentkezőknek március 5-8. között szóbeli felvételi vizsgánkon kell részt venniük, mely vizsga egy kötetlen beszélgetésből és egy csoportos feladatból áll. Az egyéni beszélgetés 20, a csoportos feladat 60 percet vesz igénybe.

Adataink, a beérkezett kérések és minden szempont figyelembevételével beosztottuk a jelentkezőket. Az alábbi felületen a jelentkező OM azonosítója és születési dátuma segítségével lekérhető, hogy mikorra került beosztásra.

A felvételi során nem a tárgyi szaktudást, hanem a diák együttműködését, motivációját figyeljük. A szóbelire nem szükséges és nem is lehet készülni. Kérésünk, hogy a felvételiző számára kényelmes öltözetben érkezzen, nem szükséges alkalmi ruha. Emellett megköszönjük, ha az alábbi hozzájáruló nyilatkozatot kitöltik előre, a helyszínen is lehetőség lesz rá.

Kérjük, érkezzenek az egyéni beszélgetés kezdete előtt 15 perccel. A recepción segédkező diákok biztosítják a tájékozódást az iskolában, illetve regisztrálják a beérkezést. Segítség lehet, ha a felvételiző diák felírja magának melyik bizottság várja, de a helyszínen is rendelkezésre áll az adat.

A felvételi folyamatával kapcsolatban ajánljuk Molnár Lajos iskolavezetőnk nyílt napos előadásának anyagát.

Amennyiben bármilyen egyéb technikai kérdésük, kérésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal a felveteli@kag.hu címen.

Várjuk a találkozást!

Üdvözlettel,

Felvételi Bizottság