Hírek

Nyári nyitvatartás

A mai naptól hétfőtől péntekig a titkárság és a gazdasági iroda nyári ügyeletben van, 9-14-ig vagyunk elérhetőek.

Természettudomány témahét

A természetismeret témahéten a kilencedik évfolyam Kürtös diákjai vettek részt, amelynek keretén belül számos külsős program segítette a természettudományos megismerést. A diákok választhattak, hogy három külsős programon vesznek részt vagy erdei iskolába utaznak.

Forog a komposzt

Az érettségi ideje alatt a különböző osztályok más-más programokon vettek részt. A Rio diákjai például megforgatták a komposztot a Humusz Ház udvarán.

Erdei munkák visegrádon

A Cider egy része május nyolcadikán Visegrádon végzett erdei munkákat. Nézzétek az ott készült képeket!

Végleges felvételi jegyzék

Az alábbiakban tesszük közzé a felvételi végeredményt mindkét tagozat esetében. Gratulálunk mindenkinek!

Map_U - új diákvállalkozás projekt

A diákvállalkozások tanóra keretében diákjaink új projektje bekerült a legjobb 50 vállalkozói ötlet közé, az EdisonKids versenyen.

Szóbeli felvételi hét beosztás

Szeretettel fogadtuk a jelentkezéseket! A jelentkezőknek március 5-8. között szóbeli felvételi vizsgánkon kell részt venniük, mely vizsga egy kötetlen beszélgetésből és egy csoportos feladatból áll.

Tavasz a Kürtben

Felfrissültek növényeink, új lakókkal gazdagodtak virágágyásaink. Kívül-belül várjuk a tavaszt a kürtben.

Szóbeli felvételi hét

A szóbeli felvételi hét március 5-8-ig lesz nálunk. A pontos időpontot, hogy az adott gyerkőc melyik napra és hány órára került beosztásra, legkésőbb február 29-én reggel tesszük közzé.

Jane Goodall Intézet az iskolában

Február 14-én újra a gorillákkal és a természetvédelemmel foglalkoztunk! A gorilla-projekt lezáráseként a nyek évfolyam egy különleges előadáson vett részt a tornateremben.

Erasmus Bresciában

2024. január 21.-27. között az iskolából 14 diák, két kísérőtanár az olaszországi Bresciába látogatott, hogy egy hetet töltsön ott; megismerve a helyi olasz kultúrát, az oktatási rendszert és az embereket.

Valenciában jártunk

Február elején 16 diákunk két kísérő tanárral csereprogramon vett részt Valenciában, Spanyolországban az Erasmus keretein belül.

Nemzetközi workshop Lisszabonban

Február 5-én elutaztunk 11 fő 10-es diákkal Lisszabonba, ahol egy nemzetközi workshopon vettünk részt az Anthropolis Egyesület szervezésében, ami egy szeptember óta tartó képzés következő állomása volt.

Egyéni sakk diákolimpia

Február 5-én tartották a József Attila Gimiben a kerületi egyéni sakk diákolimpiát, ahol iskolánk színeit 5 diákunk képviselte.

Fontos szóbeli felvételivel kapcsolatos információ!

Amennyiben beadják a jelentkezésüket iskolánkba, szóbeli felvételire, kérjük töltsék ki az alábbi adategyeztető kérdőívet. Az adatlap kitöltése nem minősül hivatalos jelentkezésnek! Az adatlap azonban fontos eleme a gördülékeny szóbeli felvételinek!‍