Pályaválasztási délutánok

Publikálva:
September 14, 2021

Kedves Mindenki,

szeptember 27. és október 1. között pályaválasztási délutánokat tartunk a 11-12. évfolyamon, melynek kapcsán egy felhívással fordulunk felétek, a ti segítségetekre van szükségünk!

Az esemény fő célja, hogy a diákok minél több foglalkozást, hivatást megismerjenek. Szeretnénk, ha alkalmuk lenne arra, hogy ezekről első kézből halljanak olyanoktól, akik ezeket a tevékenységeket nap mint nap végzik.

Meggyőződésünk, hogy bármilyen személyesen elmondott élettörténet, tapasztalat hasznos és inspiráló lehet számukra!

Kérjük, ha van kedvetek, időtök bemutatni a szakmátokat, mesélni a munkavállalásotok kalandos útjáról, a mindennapok kihívásairól vagy bármiről, ami egy pályaválasztás előtt álló fiatalnak érdekes lehet, gyertek el az egyik délután hozzánk!

Ezekben az időpontokban szervezünk 45 perces előadásokat:
szeptember 27. hétfőn 13.45-14.30, 14.45-15.30, 15.45-16.30
szeptember 28. keddtől október 1. péntekig 14.45-15.30, 15.45-16.30

Az előadás műfaja nem kötött, bármi lehet, amit az előadó stílusának és mondanivalójának legmegfelelőbbnek tart, a beszélgetéstől az interaktív workshopon át a ppt-s bemutatóig.

A jelentkezéshez kérjük, hogy töltsétek ki az alábbi linken elérhető űrlapot vasárnapig:
https://forms.gle/3HKQgTuJuRNatk1u9

Ha van olyan ismerősötök, akiről tudjátok, hogy szívesen részt venne a programban előadóként, kérjük, továbbítsátok neki ezt a levelet!

Nagyon köszönjük, várunk benneteket! J

Üdv,
a 11-12. évfolyam osztályfőnökei:
Benkovics Anna, Didics Dini, Gál Tomi, Jantász Ildi, Jenei Gabi, Kocsis Joci, Könczöl Csaba, Nagy Tibi, Orgovány Livi, Perge Gergely, Sváb Ági, Zemen Anna