Központi írásbeli vizsga a Kürtben

Publikálva:
January 11, 2024

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.) tartandó központi írásbeli vizsga időpontja: 2024. január 20. szombat, 10:00 óra.

Kérjük, legkésőbb 9:30-ig jelenjenek meg az iskola aulájában (alkalmi öltözet nem szükséges), és kérjük, mindenki hozzon magával:

fényképes igazolványt (diákigazolvány, személyi igazolvány vagy útlevél is megfelel),
legalább 2 db kék színű (nem radírozható) tollat,
ha a matematikai ábrák készítéséhez szeretne használni grafitceruzát vagy rotringot, radírt, körzőt, vonalzót, szögmérőt,
továbbá, akinek engedélyezett a számológép használata a matematika feladatrész alatt, zsebszámológépet.

A kijavított írásbeli dolgozatokat 2024. január 26-án, pénteken, 8 és 16 óra között tekinthetik meg az iskola 21-es termében. Az EMMI határozata alapján értékelő lap jogszabály szerint hitelesített példányát a vizsgaszervező intézmény szkennelt formában, elektronikus úton is megküldheti a vizsgázónak.

Szeretnénk kérni, hogy azok a családok, akik az írásbeli felvételi vizsgára történő jelentkezés során mentesítési vagy könnyítési kérelmet adtak le és a kérvényhez csatolták az érvényes  szakvéleményt, de nem kaptak e-mailben határozatot a kérelem elfogadásáról vagy bármi kérdésük van a vizsgával kapcsolatban jelezzék nekünk a posta@kag.hu email címen  vagy a 0630/827-1835-ös telefonszámon.

Ha valaki nem tud jönni, kérjük emailben jelezzék a posta@kag.hu címen. A pótfelvételi időpontja: 2024. január 30. kedd, 14 óra.

Üdvözlettel:

Felvételi Bizottság