Előzetes szociális pályázati adatlap felvételizőknek

Publikálva:
November 8, 2023

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolánknak fizetendő alapítványi hozzájárulás összegéből indokolt esetben szociális könnyítés igényelhető. A felvételizők számára előzetes bírálatot tudunk végezni, hogy megkönnyítsük a döntést. Sikeres felvétel esetén nem kell újra pályázni, csak a jövedelemigazolásokat kell a szocbiz@kag.hu emailcímre elküldeni.

Kérjük, hogy csak indokolt esetben forduljanak a Szociális Bizottsághoz.

A pályázó kiemelt felelőssége az adatlap minél pontosabb és részletesebb kitöltése, hogy a tanuló anyagi helyzetéről és életkörülményeiről a Szociális Bizottság minél teljesebb képet kaphasson.

Adatlap: link.

Valótlan adatközlés, és a kérelem megítélése szempontjából fontos információk visszatartása a pályázatból való kizárást von maga után. A valótlan adatközléssel szerzett támogatást vissza kell téríteni.

Az adatlap bizonyos (IGAZOLÁS SZÜKSÉGES) felirattal ellátott kérdéseinél adott válaszokat csak 3 hónapnál nem régebbi, aláírt igazolással alátámasztva tudjuk figyelembe venni (felvétel esetén). A Szociális Bizottság a nem jelölt kérdések esetén is kérhet igazolásokat, ha azt az elbírálás szempontjából indokoltnak tartja.

Az adatlap kitöltésével a pályázó vállalja az esetleges családlátogatás lehetőségét.(felvétel esetén)

Kérdéseiket, észrevételeiket a szocbiz@kag.hu email címre várjuk!

Üdvözlettel,

Szociális Bizottság