Hírek

Jelentkezés központi írásbeli felvételire

Kedves Nyolcadikos Felvételizők! Amennyiben nálunk szeretnétek írni a központi írásbeli felvételit, töltsétek ki hiánytalanul az alábbi jelentkezési lapot, majd adjátok le az iskolánk titkárságán legkésőbb 2021. december 3-ig.

Nyílt nap még egyszer

Kedves Érdeklődők! Nagy szeretettel várjuk Önöket a keddi nyílt napunkra. Kérünk minden regisztrált vendégünket, hogy a keddi nap előtt fussák át az alábbi táblázatot, nézzék meg, mely órákra jelentkeztek, mely termekbe mennek majd.

Barreiroi képzés

A két online megbeszélés után végre személyesen találkoztunk projektpartnereinkkel! A magyar, olasz, portugál, lengyel és spanyol partnerekkel négynapos közös képzést tartottunk az AESA-ban.

Maszkviselés

Felhívjuk figyelmeteket, hogy mindannyiunk egészsége védelmében november 9-én és november 18-án a nyílt nap ideje alatt az orrot és a szájat eltakaró maszk használata mindenki számára kötelező.

A tehetséggondozó szakkör folytatódik

Kedden, november 2-án folytatódik a nyolcadikosok tehetséggondozó szakköre! Várunk mindenkit!

Halloween a Kürtben

Szellemek és rémísztő alakok ijesztgették a kürtösöket október 21-én.

Nyílt napok

Iskolánk nyílt napokat szervez, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Jelentkezés a nyílt napokra: az aktuális időpont előtti héten.

2. Nemzetközi Projekttalálkozó

Az elmúlt héten került megrendezésre első jelenléti találkozónk, a kétnapos wroclawi projekttalálkozó, ahol a partnerintézmények 2-2 delegáltja vett részt.

Szuperhősök a Kürtben

Elindult a Szuperhős Program a Kürtben, aminek keretében felsőbbévesek NYEK-eseket fognak segíteni, mentorálni, megkönnyíteni számukra a beilleszkedést a közösségbe.

Nyelvparádé 2021.10.14.

A nyelv parádé napjának menete megnézhető ebben a posztban.

2021 első KT ülés

A Kürttanács megtartotta az idei tanév első ülését.

Kürt 30

A Kürt 30 születésnapi esemény 2021. szeptember 17-én került megrendezésre.

Elkészült a legújabb nyelvválasztó füzet

Kedves nyekes diákunk (és az ő szüleik)! Már nincs sok idő addig, ameddig el kell döntened, hogy milyen idegen nyelvet szeretnél tanulni az angol mellett.

Kürt 30-hoz fotókat keresünk

A suli 30 éves évfordulójának tiszteletére keressük azokat az ikonikus képeket, amelyek az adott évet jellemezték! Az elindulás évétől (1991) napjainkig.