Hírek

Tehetséggondozó szakkör

Tehetséggondozó szakkört indítunk szeptember végén! Magyar nyelv - szövegértés és matematikai kompetenciafejlesztés a központi írásbeli felvételi feladatok mintájára.

Kötelező maszkhasználat

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) összesítése alapján szinte már egész Magyarország a legsúlyosabb járványügyi besorolásban van.

Tehetséggondozó szakkör indul!

Kedves Nyolcadikosok! Tehetséggondozó szakkört indítunk októbertől!

Adó 1%

Kedves Családok, csatolmányként olvashatjátok az 1%-ról szóló levelünket és a hozzá tartozó leírást és nyomtatványt. Köszönjük a Kürt Alapítvány részére történő felajánlásokat!

Március 22. fogadóóra

Sziasztok! A március 22-i fogadóórát is Zoomon tartjuk meg 17.00-19.00 között. Kb. fél órával az esemény előtt elküldünk egy táblázatot, amiben a tanárok neve mellett egy linkre kattintva elérhető lesz a Zoom meghívó.

Mozgalmas március

Bár marad az OTP, de egy mozgalmas március vár ránk, ezt már látjuk! A végzősöknek most pénteken véget ér a szorgalmi időszak, megkapják az év végi jegyeket, hétfőtől pedig a konzultációs időszakban kapcsolhatnak rá az érettségi előtti utolsó hetekre.

Általános COVID-19 információk

Covidszámláló: A járványban aktuálisan érintettek száma

Február 1-ig még biztosan online

Sziasztok! A mai döntés alapján február 1-ig folytatódik az otthontanulás nálunk is, így személyesen mégsem találkozunk hétfőn.

Jövő héten kezdünk

Kedves Diákjaink! Jövő héten kezdünk, az első tanítási nap január 5-én (kedden) lesz, egyelőre még online, 5-én, 6-án, 7-én és 8-án délutáni értekezletek miatt csak az első 4 óra lesz megtartva...

Klímanap és Testi-Lelki Egészségnap

Kedves Diákjaink! Ne feledjétek, holnap 9:30-tól 13:00-ig tartjuk a Klímanapot és a Testi-Lelki Egészségnapot. A nap folyamán az osztályfőnökeitekkel lesztek az online térben 🙂

Fogadóóra

Sziasztok, úgy gondoltuk, hogy bölcs döntés, ha a november 16-i fogadóórát online módon szervezzük meg.

Elmarad a Tehetséggondozó szakkör

A nyolcadikosoknak hirdetett tehetséggondozó szakkörünk az idei évben sajnos ELMARAD!

Tehetséggondozó szakkör

Tehetséggondozó szakkör indul nyolcadikosoknak (sajnos elmarad)

A Kürt járványügyi intézkedési terve

A Kürt járványügyi intézkedési terve 3.(2020.09.13.) Ezekkel az intézkedésekkel az a célunk, hogy minél tovább tudjunk élőben tanítani online megoldások helyett.