Hírek

Pályázati lehetőség alapítványi férőhelyes bekerülésre

Az évek során egyre több megkeresés érkezett hozzánk, hogy van-e lehetőség alapítványi támogatással felvételt elnyerni. A csatolt dokumentum tartalmazza az erre vonatkozó információkat.

Ideiglenes felvételi jegyzékek

Mindenkit szeretettel köszöntünk! Az alábbiakban közzétesszük a felvételi eredményeket. Előtte viszont néhány fontos információt kell megosztanunk

Kürt A Rád Szabott Iskoláért Alapítvány Kuratóriumának ülések

Kürt A Rád Szabott Iskoláért Alapítvány Kuratóriumának ülések időpontjai

Búcsúzzunk el együtt végzőseinktől! – Meghívó

Búcsúzzunk el együtt végzőseinktől! Szeretettel várunk minden kedves rokont, barátot, ismerőst a 2021. június 11-én 16 órakor kezdődő ballagásra.

Beiratkozás a nyelvi előkészítő évfolyamra és az első osztályidő időpontja

Kedves Nyolcadikosok! Az első osztályidő június 9-én, 16:45-kor kezdődik az iskola épületében. Itt fogtok először találkozni osztálytársaitokkal, osztályfőnökeitekkel.

Választott nyelv év végi vizsga 2021.

Elérhetővé vált a választott nyelv év végi vizsga információ csomagja a 2021-es évre.

Adó 1%

Az előző évre vonatkozó SZJA bevallás véglegesítésének és az 1% + 1% személyi jövedelem adó felajánlásának határideje 2021. 05. 20. A 2020-as évben befolyt összeg 1.638.390 Ft volt, melyet hálásan köszönünk!

Az angol besorolóteszt a jövő évi nyekeseknek

Kedves Felvételt Nyert Nyolcadikosok! Az angol nyelvi besorolótesztet 2021. május 12-én 16 órai kezdettel írjátok majd az iskolában. Kérjük, érkezettek meg legkésőbb 15:30-ra. Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudtok megjelenni ebben az időpontban, keressétek bátran a Felvételi Bizottságot a felveteli@kag.hu címen!

A 2021/2022-es tanévre felvett diákok listája

Az alábbi táblázatban találjátok a következő tanévre hozzánk felvett diákokat. Oktatási azonosító és születési idő alapján tudtok keresgélni. Mindenkinek gratulálunk és nagyon várjuk a találkozást 🙂

A minute of silence for Europe – megemlékezés

Kedves Kürtös Diákok, Családok, Kollégák! Egy évvel az OTP, az Otthon Tanulási Projekt bevezetése után érkezett meg hozzánk is a felhívás, amelyben ez olvasható: „Európának arra van szüksége, hogy megálljon egy pillanatra.” Mi, Kürtösök sem tehetünk másképp: emlékezzünk közösen.

Pályázati lehetőség alapítványi férőhelyes felvételre

Kedves hozzánk jelentkező Család!Évek óta egyre több megkeresés érkezik hozzánk, hogy van-e lehetőség alapítványi támogatással felvételt elnyerni. Tavaly próbaévként első alkalommal meghirdettük ezt a lehetőséget...