Vélemények rólunk

Zoltán

“Közel 2 évvel ezelőtt nagyon támogattuk gyermekünk, Áron döntését, hogy a Kürt legyen a megcélzott gimnázium. Onnantól, hogy felvették, mi megbízunk az iskolában, a módszereikben, a pedagógusok kiválasztásában, a tanrendben és még sok minden másban is. Ez a bizalom már csak azért is 100 %-os, mert az iskola rendelkezik azokkal a kontrollfunkciókkal, amelyekkel ellenőrízni tudja az ott dolgozók munkáját.”

Éva

“A tankönyvek miatt mi nem izgulunk. A nagyobbik fiam idén érettségizett egy matek tagozatos gimnáziumban, nagyon jól sikerült neki. Náluk minden tantárgyhoz volt tankönyv, de egyáltalán nem forgatta őket. Bálint az órán elhangzottakból tanulta a legtöbbet. A töri órán például inkább figyelt és felvette az órát a telefonjával és otthon csinált belőle jegyzetet. Magyarból meg a lányok jegyzetei keringtek mindig tz-k előtt. Matekból, fizikából ugyanez volt a helyzet, elő sem vették a tankönyvet.”

Gabi

“A fiam 3 évig magántanuló volt. Nagyon jó angolos, így a nyelvi előkészítő év számára arra volt jó, de nagyon, hogy barátokat szerezzen és visszaszokjon az iskolába járásra. Újra lettek barátai, és nagyon szereti az iskolát!

Nagyon szeretem a Kürtben a felmerülő problémák megoldási rendszerét. Soha nem láttam értelmét az intőknek. Szerintem ez a jó rendszer, hogy ott oldjuk meg a gondokat, ahol felmerülnek. Természetesen súlyos esetben bevonják a szülőket is. Több EF (Együttműkődés Fóruma) tárgyaláson vettem részt mint szülőképviselő, és bár ez furán hangzik, de nagyon szerettem ott lenni, mert láttam, mennyire igazságos, demokratikus egy ilyen alkalom.”

Zsuzsa

“Azóta átfutottam a tanárnő válaszát és beszéltem a nagyobbik fiúnkkal, hogy miért utálta a tankönyveket. Nagyon hasonlókat mondott ahhoz, amit a tanárnő részletesen leírt. A tankönyvek szövege emészthetetlen volt, olyan nyelvezetet használtak, amit külön le kellett volna fordítani magyarra, hogy értse. Illetve egyáltalán nem követték a könyvek az órák anyagát, össze kellett volna ollózni innen-onnan.

Viszont voltak az osztályban nagyon jó jegyzetelők, szóval dolgozatok előtt 2-3 jegyzet is felkerült a messenger csoportba, Bálint is mindig feltette a töri jegyzetét”

Judit

Demokratikus, befogadó, gyermekbarát gimnázium. A fiam újra boldog és szeret iskolába járni. A tanárok egyszerre kedvesek és következetesek, ami jót tesz a gyermekek fejlődésének.

Ozibiusz Anissza

Nagyon jó iskola! Szimpatikus volt a nyílt napon és több barátom aki odajár azok is mondták, hogy jó iskola.

Katalin

“Számunkra a Kürt az első olyan hely, ahol fiúnk igényeit figyelembe veszik, az eddig megkapott szakvéleményeket elolvasták, és a mindennapokban is szem előtt tartják!

A közösségbe is azonnal be tudott illeszkedni, örömmel jár iskolába! A 0. évfolyam után a nyelvvizsga nem volt probléma!”

Fenyő Lilla (Royal bé)

„Nagyon szerettem KT tag lenni még így az online térben is, bár személyesen sokkal jobb buli volt bent az iskolában. Köszönöm a Kürt Tanácsnak, hogy egy fantasztikus iskolát és iskolai közösséget formál minden alkalommal, ezzel felejthetetlen gimis éveket ajándékozva a diákoknak.

Biztos sokáig fogom majd mesélni milyen szuper suliba járhattam és milyen szuper bizottságnak lehettem a tagja.”

Eschenbach Hanna (Alibi)

"Ugyan még csak egy fél éve járok ide mostmár el sem tudnám képzelni a helyem máshol, egyszerűen fantasztikus élmény minden nap. A tanárok nagyon cukik és segítőkészek valamint nagyon sok jóbarátra tettem szert az elmúlt pár hónapban akikért az iskolának nagyon hálás vagyok. Minden iskolai élmény elfelejthetetlen és csodás, tényleg csak ajánlani tudom a Kürtöt fantasztikus hely."

Oszd meg velünk véleményed!

Szívesen hallanánk mit gondolsz rólunk!

Köszönjük! Megkaptuk üzenetét.
Hiba történt az üzenet elküldésekor. Kérlek próbáld újra!

Ez a kontakt form a fejlesztőnek küldi ki üzeneted.