Támogatók munkacsoport

A Támogatók munkacsoport elérhetősége: 
tamogatok@kag.hu

Pár szóban szeretnénk bemutatni a támogató munkatársakként végzett munkánkat és azt, hogy hogyan tudunk veletek együttműködni a minél sikeresebb iskolaévek érdekében.

Tagok:

Bajza Laura

bajza.laura@kag.hu

tanulásmódszertan
rendezvényszervező
gyógypedagógus
9.nyb osztályfőnöke

Bajza Laura vagyok gyógypedagógus, pszichopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon végeztem.
A gyógypedagógia számos különböző területén dolgoztam már, de az egyetlen és igaz szerelmem a tanítás, fejlesztés, a fiatalokkal való közös munka. Jelenleg az iskolában egyéni és kiscsoportos fejlesztéseket tartok.
Hiszek abban, hogy mindenki a maga páratlan és egyedi módján különleges – a mi feladatunk pusztán annyi, hogy ehhez mérten oktassuk és segítsük a diákjainkat.
“Az oktatás nem egy csöbör megtöltése, hanem a tűz fellobbantása.”
/William Butler Yeats/

Bánkuti Anna

bankuti.anna@kag.hu

iskolapszichológus

Dan-Kiss Viktória

dkv@kag.hu

gyógypedagógus
támogató munkacsoport-vezető

Dan – Kiss Viktória, gyógypedagógus vagyok.  A Támogatók csapatán belül – egyéni és csoportos foglalkozás keretében – elsősorban autizmus specifikus fejlesztést valamint beilleszkedési, tanulási és magatartászavarral élő fiatalok közösségbe való beilleszkedését, iskolai készségeinek fejlesztését végzem. A felmerülő iskolai nehézségek, problémák valójában a tanuló egyéni fejlődés útjának mérföldkövei, amelyet érdemes szem előtt tartanunk. Hiszek az átkeretezésben, abban, hogy „ha nyitottak vagyunk a keret kicserélésére, akkor megláthatunk egy nagyobb képet, és észrevehetjük azokat a részleteket, amelyek egy másfajta történetet mesélnek el” a gyerekekről. Ennek alapja pedig a tanulóval, szülővel, pedagógusokkal és az iskolapszichológussal való együttgondolkodás.

Dobos Orsolya

dobos.orsolya@kag.hu

pszichológia

Dohány-Juhos Nikolett

djn@kag.hu

földrajz
kürttanács
társadalomismeret
tanulásmódszertan
történelem

Farkas Eszter

farkas.eszter@kag.hu

pszichológia

Füzi Katalin

fuzi.katalin@kag.hu

gyógypedagógus
támogatók munkacsoport koordinátora

Fűzi Katalin vagyok, gyógypedagógus. Feladatom a sajátos nevelési igényű illetve a beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézséggel élő tanulók támogatása, segítése. A támogatás egyéni és kiscsoportos foglalkozás keretében történik. Speciális módszerekkel, személyre szabott fejlesztési terv alapján segítem a tanulóim iskolai beilleszkedését és sikerét. Fontos számomra a közös gondolkozás és a harmonikus együttműködés a gyermeket tanító pedagógusokkal és a szülőkkel is. „Szeretném, ha a szíved mélyén elhinnéd, hogy bármire képes vagy, amit el szeretnél érni, csak ne add fel, és haladj tovább bátran célozva a csillagokat!”

Gál Tamás

gal.tamas@kag.hu

demokrácia
osztályfőnök (11-es körzet)
tanulásmódszertan

Gyén-Anda Tamara

gyen.anda.tamara@kag.hu

gyógypedagógus

Lippai Kinga

lippai.kinga@kag.hu

angol nyelv
földrajz
9.nya osztályfőnöke

Rácz Barbara

önismeret
pszichológia

Schmidt Dávid

schmidt.david@kag.hu

angol nyelv
osztályfőnök (Á-show)
fejlesztőpedagógus

Schneider Mihály

schneider.mihaly@kag.hu

iskolapszichológus
gondolkodók társasága

Szabó Emese

szabo.emese@kag.hu

ének-zene
kompex művészet
zene
osztályfőnök (mÁsok)
gondolkodók társasága
zeneterapeuta

Vadász Edit

vadasz.edit@kag.hu

gyógypedagógiai asszisztens

Vadász Edit gyógypedagógiai asszisztens vagyok, és feladatom, hogy segítsem a gyógypedagógusok és a pedagógusok munkáját. 2001-ben végeztem gyógypedagógiai asszisztensként. Több területen is dolgoztam, többféle korosztállyal. Autizmus specifikus ABA terápiás képzést végeztem.A középiskolai korosztállyal való munkámat a 2014-ben befejezett ifjúságsegítő felsőoktatási szakképzésben szerzett ismeretek is segítik.

Zelenai Adél

zelenai.adel@kag.hu

gyógypedagógus