Kitűzött hírek

Nyári nyitvatartás

A mai naptól hétfőtől péntekig a titkárság és a gazdasági iroda nyári ügyeletben van, 9-14-ig vagyunk elérhetőek.

Hírek

Past Continuous kick-off meeting

A résztvevők bemutatkozása, a projekt bemutatása, az első akciótervmegbeszélése, adminisztrációs információk átadása.

Valenciában jártunk

Február elején 16 diákunk két kísérő tanárral csereprogramon vett részt Valenciában, Spanyolországban az Erasmus keretein belül.

Nemzetközi workshop Lisszabonban

Február 5-én elutaztunk 11 fő 10-es diákkal Lisszabonba, ahol egy nemzetközi workshopon vettünk részt az Anthropolis Egyesület szervezésében, ami egy szeptember óta tartó képzés következő állomása volt.

Egyéni sakk diákolimpia

Február 5-én tartották a József Attila Gimiben a kerületi egyéni sakk diákolimpiát, ahol iskolánk színeit 5 diákunk képviselte.

Fontos szóbeli felvételivel kapcsolatos információ!

Amennyiben beadják a jelentkezésüket iskolánkba, szóbeli felvételire, kérjük töltsék ki az alábbi adategyeztető kérdőívet. Az adatlap kitöltése nem minősül hivatalos jelentkezésnek! Az adatlap azonban fontos eleme a gördülékeny szóbeli felvételinek!‍

Nyílt nap jelentkezés 2024.01.25.

Megnyílt a jelentkezés a január 25-i nyílt napunkra. Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, szülőket.

Központi írásbeli vizsga a Kürtben

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.) tartandó központi írásbeli vizsga időpontja: 2024. január 20. szombat, 10:00 óra.

Digitális Pedagógus Díjat nyert iskolánk két tanára

2023. december 6-án, A tanulás jövője - Együtt a fejlődés útján konferencián került sor az idei Digitális Pedagógus Díjak ünnepélyes átadására, ahol a projektek kategóriájában iskolánk két tanárát, Győrössy Krisztinát és Nagy Irént is a díjazottak között láthattuk.

Kakaó Gengszterek a Rendőrmúzeumban

A Kakaó Gengszerek 2023.11.28-án a Mosonyi utcában található Rendőrmúzeumba látogattak, ahol fontos és új ismeretekre tettek szert.

Kísérletbemutató az ELTE TTK-n

December 1-jén a 9. és a 10. évfolyam az ELTE Lágymányosi kampuszára látogatott, ahol a diákok az egyetem egyik oktatója, Róka András tanár úr által tartott előadásokon vettek részt.‍

Schools as Learning Institutions - Második nemzetközi projekttalálkozó Budvában

2023. november 28-29. között valósult meg a Schools As Learning Institutions projekt második személyes projekttalálkozója Montenegróban, Budvában.

Gorillák a Kürtben

A Kürt Gimnázium csatlakozott a Jane Goodall Intézet Magyarország Passzold vissza Tesó! programjához.

Szalagavató after

Kedves Mindenki! Szeretettel várjuk minden diáktársunkat és külsős barátaikat a Kürt After Partyra december 9-én! November 24-ig csapjatok le a jegyekre a fiúknál, mert utána emelés várható (ezt követően már 4.000 Ft lesz)!

Beszámoló a Fenntarthatóság oktatása rendezvényről

Részvétel a Final conference of the European Social Partners in Education Promoting environmental sustainability in school learning, teaching and management project rendezvényen - Brüsszel, 2023. november 14-15.

Nyílt nap jelentkezés

Elérhető a nyílt napokra való jeletkezés foglalórendszere. Szeretettel várunk benneteket iskolánk nyílt napjain, november 21-22-én!