Rögzített hírek

KAG felvételi jelentkezők jegyzéke - módosított

Kedves Családok! Alább olvashatják Molnár Lajos iskolavezető levelét a felvételi jegyzékünkkel kapcsolatban, majd a levél végén a linkre kattintva találják a kéttanítási nyelvű képzésünk és a normál képzésünk felvételi jegyzékét. Kérdés, kérés esetén a felveteli@kag.hu e-mail címen tudnak kapcsolatba lépni velünk!

Gyászhír: Adrienne végleg elment tőlünk

Adri mindig mondta, hogy a fontos dolgokat átadni nem elég írásban, szóban is kell. Szóban elmondtam már ma délben kollégáknak, diákoknak; most írom is.

Hírek

November 16-i KT ülés

A 2022. november 16-i KT ülésen ismét elővettük a mobiltelefonos témát, hogy feldolgozhassuk kis csoportokban és konstruktív ötletekkel szolgáljuk a GT-t és egyéb szerveket.

Álláslehetőség

Japán és Fizika/kémia/biológia vagy egyéb természettudományos végzettséggel vagy folyamatban lévő tanulmányokkal rendelkező óraadó kollégát keresünk.

Nyelvparádé Holland nap

2022. december 8-án holland napot tartottunk az iskolában. Holland nyelvet tanuló diákok és tanárok segítettek előkészíteni az első emeleti eseményt.

December 7-i KT ülés

A 2022. december 7-i KT ülésen a KT Beadvány Reformmot tárgyaltuk végig, ami egy döntés csomag mely javítani ígér a beadni kívánt témák kidolgozottságán.

A hét verse #90

A legújabb hét verse: Táncoló tűzliliomok - Olvassátok és nézzétek! Hamarosan következik egy újabb. Az előző hét versei az archívumban találhatóak.

Nyelvparádé Márton nap

A Kürt első Márton napi rendezvényéről szóló hírt színes képek szemlélteik. Látni-, enni- és innivaló várt mindenkit november 10-én délelőtt és délután is.

Sportnap

2022. október 28-án megérkeztek a diákok egy élménnyel teli sport témanapra. Ebben a cikkben láthatóak az élményképek.

Sportok éjszakája

2022. október 28-án éjszaka kezdődött a sportok éjszakája. Ebben a cikkben láthatóak az élményképek.

Nyelvparádé

Október 26-án megtartottuk a Nyelvparádé sorozat első idei eseményét, a Héber-arab napot. Köszönjük a szervezőknek és várjuk a Nyelvparádé folytatását!

Demokrácianap

2022.10.21-én lezajlott a tanév első témanapja, a Demokrácianap. A program célja az volt, hogy a tanulók közelebbről megismerjék, milyen is eltérő berendezkedésű államokban élni.

Október 26-i KT ülés

A 2022. október 26-i KT ülésen hosszasan tárgyaltunk a munkatársi mobiltelefonos döntési csomagról és hatályon kívül helyeztük azt mind addig, amíg végig nem megy az SZMSZ-ben leírt demokratikus utakon.

Alternatív sztrájknap

Iskolánk a munkatársi közösség döntése alapján „Alternatív sztrájk” napot tartott és flashmobot készített.

Polgári engedetlenségben résztvevők nyilatkozata

Alulírottak, a Kürt Alapítványi Gimnázium tanárai és dolgozói 2022. október 14-én polgári engedetlenségi akcióban veszünk részt.

Túraszakkör

Indul a túraszakkör! Az első alkalom október 16. vasárnap. Minden részletet megtalálsz az iskolában kitett plakátokon, ill. a hírre kattintva. Jó kirándulást a varázslatos őszi erdőben!

Ha az lehetek, aki vagyok

"Ha az lehetek, aki vagyok - Anne Frank élete" című vándorkiállítás keretében három napos interaktív tárlatvezetői képzésre lehet jelentkezni a plakáton található QR kódra kattintva. Minden érdeklődő diákot várunk!