Vegán főzőszakkör 3. alkalma

Publikálva:
March 25, 2021

Kedves Kollégák és Diákok!

Mindenkit szeretettel várunk az ONLINE VEGÁN FŐZŐ SZAKKÖRÖN, hétvégenként Discordon a jóga teremben.

Ezen a héten ( 03. 27.- én szombaton 15.00 órától )
édesburgonya sabjit, zöldséges sztrapacskát, császármorzsát, raitát ( uborka saláta) és vegán tejfölt készítünk.

Hozzávalók:

0,5 kg édesburgonya
0,5 kg cékla
0,5 kg burgonya
1 db sárgarépa
2-3 zöld erőspaprika
1 db lila hagyma
1 db kaliforniai paprika
1 db paradicsom
1 db kígyó uborka
1 db 3 cm-es gyömbér
2- 3 gerezd fokhagyma
búzadara
liszt
gabona tej
olaj
1 bögre pár órára beáztatott napraforgó mag
baracklekvár
fűszerek: szegfűszeg, fahéj, chili, fekete mustármag, koriander, garam masala vagy curry, petrezselyem vagy friss koriander, bors

Ha valamelyik alapanyagot, fűszert nem tudtok beszerezni, semmi gond, kreatívan helyettesítjük valami mással 🙂

Jöjjön akit érdekel és szeret főzőcskézni, eszegetni!
Légyszi hirdessétek a diákoknak! Köszi!

Üdv,
Ági