Digitális Pedagógus Díjat nyert iskolánk két tanára

Publikálva:
December 19, 2023

Digitális Pedagógus Díjat nyert iskolánk két tanára

2023. december 6-án, A tanulás jövője - Együtt a fejlődés útján konferencián került sor az idei Digitális Pedagógus Díjak ünnepélyes átadására, ahol a projektek kategóriájában iskolánk két tanárát, Győrössy Krisztinát és Nagy Irént is a díjazottak között láthattuk.

Közös projektjük a Cooler Climate Challenge nemzetközi Erasmus-pályázat ötnapos magyarországi diákmobilitásának programja volt, melyet márciusban valósítottak meg, és amelyet nemcsak ők, hanem a bírálók is értékesnek és mások számára is adaptálhatónak találtak. Kiemelték többek között a tervezés átgondoltságát, az értékelés sokféleségét, a nemzetközi tanulócsoportokban végzett munkában rejlő lehetőségek kiaknázását, a tanulók visszajelzési lehetőségét, a projekt minden lépését végig kísérő feladatlap adaptálhatóságát. A digitális eszközhasználat a tervezés, megvalósítás és értékelés során is különböző formákban, eszközként jelent meg.

A projekt záró produktuma egy, a tanulók által létrehozott tárgyakból összeállított kiállítás, valamint az arról készült prospektus volt. A kiállítási tárgyakat iskolánk I. emeleti folyosóján, a projekt teljes leírását pedig itt lehet megtekinteni.

Gratulálunk kollégáinknak!