Központi írásbeli vizsga információi

Publikálva:
December 20, 2022

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.) tartandó központi írásbeli vizsga időpontja: 2023. január 21. szombat, 10:00 óra.
Kérjük, legkésőbb 9:30-ig jelenjenek meg az iskola aulájában (alkalmi öltözet nem szükséges), és kérjük, mindenki hozzon magával:
· fényképes igazolványt (diákigazolvány, személyi igazolvány vagy útlevél is megfelel),
· legalább 2 db kék színű (nem radírozható) tollat,
· ha a matematikai ábrák készítéséhez szeretne használni grafit ceruzát vagy rotringot, radírt, körzőt, vonalzót, szögmérőt,
· továbbá, akinek engedélyezett a számológép használata a matematika feladatrész alatt, zsebszámológépet.

A pótfelvételi időpontja: 2023. január 31. kedd, 14 óra.

A kijavított írásbeli dolgozatokat 2023. január 27-én, pénteken, 8 és 16 óra között tekinthetik meg az iskola 21-es termében. Az EMMI határozata alapján értékelő lap jogszabály szerint hitelesített példányát a vizsgaszervező intézmény szkennelt formában, elektronikus úton is megküldheti a vizsgázónak.

Szeretnénk kérni, hogy azok a családok, akik az írásbeli felvételi vizsgára történő jelentkezés során mentesítési vagy könnyítési kérelmet adtak le és a kérvényhez csatolták az érvényes szakvéleményt, de nem kaptak e-mailben határozatot a kérelem elfogadásáról vagy bármi kérdésük van a vizsgával kapcsolatban jelezzék nekünk a posta@kag.hu email címen vagy a 0630/827-1835-ös telefonszámon.

Továbbá szeretnénk még kérni, hogy ha valaki nem kapott iskolánktól tájékoztató emailt a központi írásbeli vizsgával kapcsolatban, akkor is keressen minket a posta@kag.hu email címen vagy a 0630/827-1835-ös telefonszámon.