Büfé az iskolában

Publikálva:
September 4, 2022

Kedves Családok, sziasztok!

A pénteken véget ért osztálykirándulások és a tegnap záruló gólyatábor után hétfőn kezdődik a tanítás, újra megtelik az épület diákokkal is, már nagyon várjuk! :)

Sajnos egy kevésbé kellemes hírt is meg kell most írnunk: a büfénk szolgáltatója kedden felmondott.

Hétfőn biztosan nem nyit ki, ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk az évkezdésre. Folynak a tárgyalások új szolgáltatóval is, a mostanival is - egyelőre nem tudtunk a végére érni, de kiemelten kezeljük az ügyet, a szerződésben leírtaknak megfelelve szeretnénk zárni az együttműködést. Átmenetileg tehát úgy kell készülnünk, hogy nincs büfé.

Milyen megoldások jöhetnek szóba addig, amíg nem találjuk meg az új szolgáltatót?

- a földszinti folyosón és néhány tanteremben is megtalálható hűtők és mikrók rendelkezésre állnak az otthonról hozott ebéd tárolására és melegítésére,

- a külsős ételfutárok (Interfood, Teletál, Foodpanda, Wolt stb.) is már megtalálják a jól eldugott épületet, a portás pedig tud segíteni a rendelt kaják átvételében, hogy ne kelljen emiatt óráról kijönni,

- az osztályfőnökök biztosan szóba hozták a kiránduláson, hogy az ebédszüneti kilépőrendszer továbbra is működik, a közelben több lehetőség is adott, pl. AnnaKrisz kisbolt, Family Market, gyrosos, indiai, kínai, vietnámi gyorsbüfé.

Köszönjük a türelmet, nagyon keressük a megoldást, mindenféle ötletet, gondolatot örömmel veszünk. Amint lesz változás, hírül adjuk.

Üdvözlettel,

a Vezetőség nevében:

Perge Gergely

operatív vezető